Amy Lee!!!
|
|
Hamster-sensey | Дата: Пятница, 25.05.2007, 23:10 | Сообщения # 1 |
Администратор по имени Хома
Статус: Дрыхнет
| Уважаю эту певицу)) И обажаю все её песни... фанатею от Eva... пеаль классные песни... мррр...=)
Я промолчу, если вы меня спросите что-нить о нашем классе...=)
Отредактировал(а) Hamster-sensey - Четверг, 21.06.2007, 01:03
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Hamster-sensey | Дата: Пятница, 25.05.2007, 23:11 | Сообщения # 2 |
| Evanescence. Whisper. Em D Catch me as I fall Am D say you're here and it's all over now Em D speaking to the atmosphere Am D no one's here and I fall into myself Em D Em C this truth drives me into madness Em D I know I can stop the pain if I will it all away Am D if I will it all away Chorus Em D Don't turn away Em (don't give into the pain) D don't try to hide Em (though they're screaming your name) D don't close your eyes Em (God knows what lies behind them) D don't turn out the light Em (never sleep never die) Em D I'm frightened by what I see Am D but somehow I know that there's much more to come Em D immobilized by my fear Am D and soon to be blinded by tears Em D I can stop the pain if I will it all away Am D if I will it all away Chorus Em Fallen angels at my feet C whispered voices at my ear Am death before my eyes Em D C lying next to me I fear Em she beackons me shall I give in C upon my end shall I begin B Em forsaking all I've fallen for I rise to meet the end Chorus
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Hamster-sensey | Дата: Пятница, 25.05.2007, 23:12 | Сообщения # 3 |
| Evanescence. My Immortal. Играть этим перебором: 2:-----------------х----------------------------------- 3:----------х-------------х----------------------------- 4:-------х- ----х------х------х----------------------------- 5:----х-------------------------------------------------- Вступление: A(V), C#m(перебор) 1 куплет: A(V) C#m I.m so tired being here, A C#m So pressed by on my childish fears A And if you after live C#m I wish that you would just plea A Cause your present still lingers here C#m F#m It means only leave me alone C#m F#m This once one seams to heal C#m F#m This pain is just a real C#m E F#m There.s just still much time can I hear ace Припев: F#m D E C#m F#m You cry I widely bow all your tears D E C#m F#m You scream I fight ally all of your fears D E C#m F#m I hold your hand through all of these years D E A Сm#(проигрыш) And you still have .. all me 2 куплет (играется также как и первый) A You used to come to wake me C#m By your raisin aiding light Now I.m buying ever life you left behind Your face apart My once blind in the dreams Your voice is shade away all the sanity C#m F#m This once one seams to heal This pain is just a real E F#m There.s just still much time can I hear ace Припев: D E C#m F#m You cry I widely bow all your tears You scream I fight ally all of your fears I hold your hand through all of these years And you still have all me D F#m I tried so hard to tell E D My felt that I.ve got F#m E Would fly I still with me D E F#m D E C#m(проигрыш) I.m still alone and alive Припев.
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
|
Настя | Дата: Среда, 30.05.2007, 13:50 | Сообщения # 5 |
Майор
| Кстати, они к нам летом с концертом приедут...
С каждой ночью я становлюсь всё ближе и ближе к вечности... Скоро рассвет, выхода нет... У России три беды: дураки, дороги и сборная
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Альф | Дата: Среда, 30.05.2007, 17:05 | Сообщения # 6 |
Админ
| Настя, да кажется какого-то июня

|
|
| |
Hamster-sensey | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 01:35 | Сообщения # 7 |
| Концерт Evanescence 19 июня!!!=) Я ИДУ!!!! УРРА!!!!!!!!!!!!!!! Это мечта!!!=) Урря)) Мну папа из командировки из Швеции привёз реально лицензионный диск!!! С оригинальным песенником!!!=) Я в нирване!!!=)
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Настя | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 14:22 | Сообщения # 8 |
Майор
| Теперь тебе будет что рассказать Светланке
С каждой ночью я становлюсь всё ближе и ближе к вечности... Скоро рассвет, выхода нет... У России три беды: дураки, дороги и сборная
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Альф | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 22:23 | Сообщения # 9 |
Админ
| Жаль,что мне не нравится ее музыка и у меня оч строгая мама! Так бы я тож пошла, увидела бы живую знаменитось!

|
|
| |
Hamster-sensey | Дата: Четверг, 21.06.2007, 01:06 | Сообщения # 10 |
| Я быа на концерте Evanescence!!! АААААААААААААААААААаа!!! Это кайф!!!=) Смотрите мои фотки на Мой маленький днев)) там же мои впечатления от концерта)) рррр...
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Настя | Дата: Вторник, 24.07.2007, 21:04 | Сообщения # 11 |
Майор
| Когда я читала про начало концерта (разогрев,первая песня...) мне сразу вспомнился урок английского...все-таки общение со Светланкой откладывает на нас некий отпечаток супер концерт,конечно
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Hamster-sensey | Дата: Суббота, 18.08.2007, 00:33 | Сообщения # 12 |
| если у нас в этом году будет опять тема концерты, я расскажу всё и она меня не заткнёт!!!=) гыгыгы))
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |
Настя | Дата: Среда, 10.10.2007, 22:32 | Сообщения # 13 |
Майор
| За весь урок только тебя и успеет спросить
|
|
Приятного общения!!!
|
|
 |
| |